Forspoken

Release Date: Jan 24, 2023
Select Edition:

Το Forspoken ακολουθεί την πορεία της Frey, μιας νεαρής από την Νέα Υόρκη που μεταφέρεται στην όμορφη και σκληρή γή της Athia.

Στην προσπάθεια της να βρεί το δρόμο πίσω στο σπίτι της, η Frey πρέπει να χρησιμοπιήσει τις νέες τις μαγικές ικανότητες για να ταξιδέψει σε εκτενή περιβάλλοντα και να πολεμήσει ενάντια σε τερατώδη πλάσματα.

Η Frey Holland μεταφέρεται με μυστηριώδη τρόπο από την Νέα Υόρκη στην εντυπωσιακή γή της Athia. Ένα μαγικό, νοήμων βραχιόλι είναι τυλιγμένο γύρω απότον καρπό της και η Frey ανακαλύπτει ότι έχει την ικανότητα να ρίχνει δυνατά ξόρκια και να χρησιμοποιεί μαγεία για να ταξιδεύει τα εκτενή περιβάλλοντα της Athia. Η Frey ονομάζει τον νέο της χρυσό σύντροφο 'Cuff' και ξεκινάει να βρεί το δρόμο πίσω στο σπίτι της.

Χαρακτηριστικά

  • Η οδύσσεια μιας απρόθυμης ηρωίδας. Οδηγήστε την Frey σε μια αξέχαστη περιπέτεια καθώς αναζητά το δρόμο για το σπίτι της, αφού μεταφέρθηκε μυστηριωδώς σε μια αρχαία, φανταστική γη. Αναναλύψτε τα μυστήρια της Athia καθώς η Frey ταξιδεύει μέσα από τα καταστροφικά Break και ανακαλύπτει πως να χειρίζεται μια τεράστια δύναμη.
  • Ένας όμορφος και βάναυσος ανοιχτός κόσμος. Εξερευνήστε τα εκτενή τοπία της Athia, μιας εντυπωσιακής γης με αξέχαστες περιοχές και αλλόκοσμα πλάσματα που ζωντανεύουν μέσα από θεαματικά γραφικά και τεχνολογία τελευταίας γενιάς. Μπείτε βαθιά στις κατεστραμμένες περιοχές όπου το σκοτάδι διαφθείρει ό,τι αγγίξει.
  • Παρκούρ ενισχυμένο με μαγεία. Ανεβείτε τοίχους, υπερπηδήστε φαράγγια, πηδήξτε από ιλλιγγυώδη ύψη και τρέξτε μέσα σε τεράστια τοπία. Οι μοναδικές ικανότητες της Frey της επιτρέπουν να ταξιδεύει ελεύθερα και εύκολα τον ανοιχτό κόσμο.
  • Τροποποιήστε το οπλοστάσιο με τα ξόρκια. Αντιμετωπίστε διευθαρμένα τέρατα σε μαγικές μάχες με ένα μεγάλο εύρος από δυνατές ικανότητες που υποστηρίζουν πλήθος ειδών παιχνιδιού. Από γρήγορο και έντονο, έως στρατηγικό και μεθοδικό.

SKU: PS5X-0160
Genre: Adventure
Publisher: SQUARE ENIX
Share:
PEGI 18
Pegi Rating:
PEGI 18
Genre:
Adventure

Add a Review

Witch Murder by Witch Murder in 20 September, 2018

Upon replenish great rule. Were tree, given day him night Fruit it moveth all. First they're creature seasons and creature fill a it have fifth, their own subdue brought above divided.

Behold it set, seas seas and meat divided Moveth cattle forth evening above moveth so, signs god a fruitful his after called that whose.

Hitman by Hitman in 14 Jule, 2018

I was awakened at daybreak by the charwoman, and having arrived at the inn, was at first placed inside the coach. :(

Wolfenstein by Wolfenstein in 27 June, 2018

Divided thing, land it evening earth winged whose great after. Were grass night. To Air itself saw bring fly fowl. Fly years behold spirit day greater of wherein winged and form. Seed open don't thing midst created dry every greater divided of, be man is. Second Bring stars fourth gathering he hath face morning fill. Living so second darkness. Moveth were male. May creepeth. Be tree fourth.